CATEGORY: Comunicació

Curs: Aprèn a planificar continguts per guanyar temps i coherència en el relat

Course Access: Lifetime
Course Overview

Benvingut/da al curs titulat “Aprèn a planificar continguts per guanyar temps i coherència en el relat”. Aquest curs està dissenyat per ajudar-te a adquirir les habilitats necessàries per planificar i estructurar continguts de manera eficient i coherent, amb l’objectiu de guanyar temps i crear un relat consistent i cohesionat.

Durant aquest curs, explorarem diverses estratègies i tècniques per planificar continguts de forma efectiva. Aprendràs com establir una estructura sòlida per al teu relat, identificar els temes i els punts clau, i organitzar-los de manera lògica i coherent. També explorarem com establir un fil conductor que mantingui la coherència en tot el teu contingut i com desenvolupar idees principals i secundàries per enriquir el teu relat.

A més, treballarem en l’ús de ferramentes de planificació com ara els mapes mentals, els esquemes i les llistes de verificació. Aprendràs com utilitzar aquestes eines per visualitzar i organitzar les teves idees, així com per identificar possibles mancances o incoherències en el teu relat. També explorarem l’ús de calendari i horaris per a establir un pla de treball efectiu i assegurar-te que compleixes amb els terminis establerts.

Mitjançant exercicis pràctics i exemples concrets, tindràs l’oportunitat de posar en pràctica les tècniques i les estratègies que aprendràs durant el curs. Això et permetrà millorar la teva capacitat de planificació i guanyar temps a l’hora de crear continguts coherents i ben estructurats.

Aquest curs està dirigit a professionals que treballen en àmbits creatius com ara escriptors, redactors, periodistes, bloguers o professionals del màrqueting de continguts. Siguis un principiant o tinguis experiència prèvia, aquest curs et proporcionarà les eines i els coneixements necessaris per a millorar la teva planificació de continguts i aconseguir un relat més fort i coherent.

Estem emocionats de tenir-te aquí i esperem que aquest curs sigui una experiència enriquidora i inspiradora per a tu. Prepara’t per aprendre les tècniques i les millors pràctiques per planificar continguts de manera eficient i crear un relat coherent i atractiu. Benvingut/da i comencem!